
Účinky
Optimální buněčná funkceHormonální harmonieZlepšená nálada a emocionální pohodaProtizánětlivé vlastnostiPodpora dlouhověkosti a proti stárnutíBalení 60 kapslí
Balení 180 kapslí
Účinná látka | V denní dávce | % Ref |
---|---|---|
Zinek (citrát zinečnatý) | 25 mg | 250.00% |
Složení: Citrát zinečnatý, plnidlo: mikrokrystalická celulóza, tobolka ze želatiny.
Beru tyto kapsle každý den a cítím se mnohem lépe. Moje pleť je zdravější a rány se hojí rychleji.
Zinek Forte mi pomohl s antioxidační ochranou. Jsem méně unavená a mám během dne více energie.
Zinc Forte - Citrát zinečnatý mi velmi pomohl posílit imunitní systém. Doporučuji ho všem, kteří chtějí zlepšit svou odolnost vůči nemocem.
Vynikající produkt! Zaznamenal jsem zlepšení kognitivních funkcí. Perfektní pro každodenní použití.
Zinek Forte používám již měsíc a zaznamenala jsem výrazné zlepšení stavu své pleti. Líbí se mi, že se snadno užívá každý den.
Do každé z našich receptur investujeme do výzkumu s cílem identifikovat správné ingredience, sloučeniny a dávky, abychom dosáhli skutečných výhod. Naše unikátní receptury pak vyrábíme v nejmodernějších zařízeních na Slovensku.
Je nezbytný pro mnoho biochemických reakcí, zvyšuje funkci imunitního systému, urychluje hojení ran, zajišťuje zdraví pokožky a vlasů.
Přečtěte si nejnovější zprávy o kvalitních doplňcích stravy, vitamínech, imunitě a zdraví.
Navrženo speciálně pro silnější antioxidační účinky, lepší vstřebávání a využití, kde je v hlavní roli šípka přírodní zdroj vitaminu C. Vitamin C známý jako kyselina askorbová je živina nezbytná pro fungování našeho organismu. Naše tělo si nedokáže tento esenciální vitamin syntetizovat, proto je nutné ho přijímat například i z ovoce a zeleniny, jako jsou citrusy, kapusta, paprika, křen, brokolice a rajčata.
Každý chce pro své zdraví udělat maximum a když se ponoří do studia výživových doplňků, tak brzy zjistí, že aby splnil denní příjem všech potřebných látek, musel by denně konzumovat pořádnou dávku kapslí. Samozřejmě, jako u všeho, i zde musíme použít zdravý selský rozum.
Až 80 % imunitních buněk sídlí ve střevech. Taktéž vás tato informace překvapila? Střeva a rovnováha mikrobioty hrají zásadní roli pro správné fungování imunitního systému. Střeva podporují imunitu různými způsoby a vyvážený mikrobiom brání pronikání škodlivin do krevního oběhu a učí imunitní buňky ochraně.
Přejete si ráno vstávat s lehkostí, vypadat svěžeji, necítit bolest kloubů, mít více energie, umět se soustředit a cítit se ve svém těle lépe? Návod bychom našli u rybářů, kteří každé ráno vstávali dříve než slunce, vypluli na moře a s úsměvem vítali nový den. Byli to muži, kteří nikdy nepoznali lékaře, měli bystrou mysl a i ve vysokém věku jejich ruce stále pevně držely rybářské sítě a dožívali se funkční dlouhověkosti, často pracovali až do svých 90 let. Poklad rybářů byl právě rybí olej, který funguje podobně jako mazivo pro naše tělo: pomáhá srdci pumpovat krev, udržuje mozek svěží a klouby pružné, bez něj by klouby byly jako stará vrzající loď. Právě poselství, že moře nám dává, co potřebujeme, předávali dalším generacím, protože některé dary zdraví jsou příliš vzácné, než aby si je člověk nechal jen pro sebe.
Cholín a Inositol - dvě slova, která jste pravděpodobně ještě neslyšeli. Ve světě doplňků stravy však představují důležitou kombinaci vitamínů skupiny B, které však nejsou vitamíny. Jedná se o látky velmi podobné vitamínům, které podporují funkci jater a metabolismus lipidů - tedy metabolismus tuků. Cholín je ve vodě rozpustný analog vitamínu. Vyskytuje se v lecithinu, který je běžný v mnoha rostlinných a živočišných tkáních. Cholín je prekurzorem pro neurotransmiter (tedy přenašeč) acetylcholín - který se podílí na mnoha funkcích paměti a svalové činnosti.
Niacin byl dlouho považován za obyčejnou součást stravy, dokud se nezjistilo, že jeho nedostatek způsobuje kožní, trávicí a duševní problémy tzv. pelagru. Lékař Goldberger dokázal, že příčinou této choroby není infekce, ale jednostranná strava bez vitamínu B3. Provedl experiment na sobě i na svých kolezích, kteří konzumovali výhradně chudou stravu a začaly se u nich projevovat příznaky pelagry. Když však přidali do jídelníčku živiny bohaté na niacin, symptomy zmizely. V roce 1937 byl niacin izolován z jater, čímž se potvrdila jeho důležitost a výživová hodnota.