Účinky
Podporuje zdraví kloubů a zlepšuje pohyblivostPůsobí jako silný protizánětlivý prostředekUlehčuje přirozené detoxikační procesyPodporuje zdravou pokožku a vlasyZvyšuje buněčnou energii a celkovou vitalitu
Balení 60 kapslí
| Účinná látka | V denní dávce | % Ref |
|---|---|---|
| Enzymy – patentovaná prášková směs: Amyláza, Proteáza, Lipáza, Celuláza, Laktáza, Maltáza, Sacharáza | 360 mg | - |
Složení: Výše uvedené enzymy v patentované směsi, plnidlo: mikrokryštalická celulóza, kapsle vyrobená z želatiny a vody.
Tyto kapsle opravdu fungují. Úleva od zažívacích potíží je okamžitá.
Pomohly mi se zdravím střevního traktu, už nemám žádné problémy.
Zlepšení pocítíte již po několika dnech. Velmi dobrý produkt!
Do každé z našich receptur investujeme do výzkumu s cílem identifikovat správné ingredience, sloučeniny a dávky, abychom dosáhli skutečných výhod. Naše unikátní receptury pak vyrábíme v nejmodernějších zařízeních na Slovensku.
Enzymy v patentované směsi poskytují širokospektrální podporu trávení a přispívají ke zlepšení trávicího komfortu. Hrají klíčovou roli při rozkladu potravy na živiny, které naše tělo dokáže vstřebat a využít.
Přečtěte si nejnovější zprávy o kvalitních doplňcích stravy, vitamínech, imunitě a zdraví.
„Je to jen další vitamín... nebo?“ pomyslí si asi každý z nás, ale čím více se o kyselině pantothenové dozvídáme, tím více nás fascinuje. Vitamín B5 má prioritní úlohu při přeměně jídla na energii, podporuje soustředění, duševní pohodu a dokonce i regeneraci pokožky. Bez něj by tělo nedokázalo správně produkovat hormony, ani bojovat se stresem. Je to zároveň látka, která se ukrývá v každé buňce našeho těla, provází nás od narození a podílí se na dostatku energie, na zdraví pokožky i na bystrosti mysli. Ačkoli ji možná přehlížíme, její význam je nepopiratelný a její název není náhodný. Pochází z řeckého slova „panto“, což znamená „všude“. A skutečně, je všudypřítomná, nenahraditelná a tak trochu záhadná. Pokud začneme zkoumat, v čem se tento esenciální vitamín nachází, tak jsou to vejce, ořechy, celozrnné produkty, měkkýši, avokádo, losos, játra, ledviny, hovězí maso, kvasnice, zelenina... A pokud jsme si právě uvědomili, že naše strava je chudá na tyto potraviny, měli bychom se rozhodnout pro doplnění B5-ky. Následně už po několika dnech bychom si všimli změnu. Probudili bychom se s větší energií, mysl bychom měli jasnější a dokonce bychom viděli zlepšení pleti. Kolegové by nepřehlédli, že pracujeme rychleji, jsme kreativnější a méně vystresovaní. Kyselina pantothenová nám pomůže dostat se zpět do formy. A pro nás to už nebude jen nějaká látka ze seznamu vitamínů.
Jablečný ocet je jedním z nejoblíbenějších přírodních produktů s širokospektrálními zdravotními benefity. Jablečný ocet je již po staletí vyhledávaný pro své příznivé účinky na zdraví, včetně podpory trávení, regulace hmotnosti, udržování stabilní hladiny cukru v krvi a zlepšení kardiovaskulárního zdraví.
Pokud se zeptáte jakéhokoli sportovce (zejména vytrvalostních sportů), jaký doplněk stravy má při soutěži vždy u sebe, nejčastější odpověď bude "magnésko". Hořčík - Magnesium, je totiž určitě jedním z nejdůležitějších minerálů pro naše tělo. Přitom je to tzv. "nedostatkový" minerál, protože se z těla vylučuje při pocení při nadměrné zátěži, ale i když necvičíte! Stačí život v hluku, stresu, zátěži...
Určitě znáte pocit, když se ocitnete v ohrožení. Vyhrnul se na vás velký pes spoza plotu, na poradě vám boss vynadal, nebo je zítra splátka hypotéky a právě jste dostali vyhazov z práce. V takových případech tělo vyprodukuje steroidní hormon - kortizol. Ten nás již po staletí chrání v nebezpečných situacích a tělo připravuje do pozice "bojuj, nebo uteč". Srdce se rozbuší, krev se nahromadí do důležitých orgánů, hladina bolesti se potlačuje... Říkáte si - nejužitečnější věc pod sluncem!
Možná je to vyhoření ... to je současný popis stavu, když se cítíme jinak. Když káva, kterou jsme milovali, už nefunguje a odpoledne nás přepadá nesnesitelná únava, kdy večer už nemáme sílu na nic, ani na sport, ani na přátele. A už vůbec na další den v práci. Odbornice na výživu by při dalších zjištěních našeho jídelníčku vystihla tento stav slovy - „ Máš nedostatek thiaminu (B1-tky), který je nezbytný pro správné fungování nervového systému a přeměnu jídla na energii. Tvoje strava je plná zpracovaných sacharidů, ale téměř bez B1. A když thiaminu tělo nemá dost, můžeš pociťovat únavu, zapomínání, podrážděnost, ba dokonce i úzkosti. A kofein? Ten thiamin v těle ještě více vyčerpává!“ Jistě by nás nenapadlo, že tento stav může být způsoben „banalitou“. Vždyť mnozí thiamin neregistrujeme, přiznávám byl to i můj případ. Tento první z objevených vitamínů v roce 1912 pojmenoval pojmem vita (potřebný pro život), amin (látky, které obsahují dusík), polský biochemik Funk. Od té doby získal více jmen, jako aneurin a už 25 let ho voláme thiamin. Je esenciální, čili se nedá syntetizovat a musí pocházet ze stravy. Zní až hrozivě, že bez něj bychom nepřežili déle než pár dní, nanajvýš týdnů. Je to tím, že tělo si ho nedokáže ukládat na delší dobu a je nezbytné zajistit jeho příjem pravidelně, protože je nenahraditelný pro správné fungování organismu. Naopak jeho dostatek pomáhá zlepšit koncentraci a paměť.
Tato obdivuhodná rostlina (Lepidium mayenii) z peruánských And, kde se pěstuje v extrémních nadmořských výškách (4000 m n. m.). Díky tomu je mimořádně odolná a dokáže přežít a růst v podmínkách, kde by většina jiných druhů rostlin nepřežila, jako jsou nízké teploty, silný vítr a intenzivní UV záření. Její schopnost přizpůsobit se náročnému prostředí ji obohacuje o živiny a látky, které příznivě působí na lidský organismus, podporují odolnost vůči fyzické a psychické zátěži.